Yeni Inka - Bojo Loro (feat. Denny Caknan & Happy Asmara) MP3

Download lagu Yeni Inka - Bojo Loro (feat. Denny Caknan & Happy Asmara) MP3 gratis hanya di Pokelagu. Lagi Yeni Inka - Bojo Loro (feat. Denny Caknan & Happy Asmara) dirilis di album Bojo Loro pada tahun 2022 oleh Yeni Inka. Anda bisa mendownload lagu Yeni Inka - Bojo Loro (feat. Denny Caknan & Happy Asmara) MP3 melalui tombol download yang ada dibawah.

TitleBojo Loro (feat. Denny Caknan & Happy Asmara)
ArtistYeni Inka
AlbumBojo Loro
Year2022
Duration4:22
File Size4 MB
File TypeMP3
Audio Summary44100 Hz, stereo, s16p, 192 kb/s
SourceYouTube Music

Lirik Lagu Yeni Inka - Bojo Loro (feat. Denny Caknan & Happy Asmara)

Yoo-oo-oo
Hoo-oo-oo

Abang biru lampune disko
Awak kuru dek, mikir bojo loro
Bojo sing enom njaluk disayang
Sing tuwo njur wegah ditinggal

Sirah mumet raiso turu
Andum tresno dek, ugo andum wektu
Mikir butuhe (yo), mikir blanjane (yo)
Njur saiki bingung atine

Telung dino mulih rono
Telung dino bali neng kene
Sing sedino kanggo sopo
Sing sedino kanggo wong liyo

Abang biru lampune disko
Awak kuru dek, mikir bojo loro
Bojo sing enom njaluk disayang
Sing tuwo njur wegah ditinggal

Sirah mumet raiso turu
Andum tresno dek, ugo andum wektu
Mikir butuhe (yo), mikir blanjane
Njur saiki bingung atine (ampun)

Telung dino mulih rono
Telung dino bali neng kene
Sing sedino kanggo sopo

Sing sedino kanggo wong liyo (wong liyo jelas)
Sing sedino kanggo wong liyo
Sing sedino kanggo wong liyo
Sing sedino kanggo wong liyo