Woro Widowati - Mencintai Dengan Ngeyel MP3

Download lagu Woro Widowati - Mencintai Dengan Ngeyel MP3 gratis hanya di Pokelagu. Lagi Woro Widowati - Mencintai Dengan Ngeyel dirilis di album Mencintai Dengan Ngeyel pada tahun 2022 oleh Woro Widowati. Anda bisa mendownload lagu Woro Widowati - Mencintai Dengan Ngeyel MP3 melalui tombol download yang ada dibawah.

TitleMencintai Dengan Ngeyel
ArtistWoro Widowati
AlbumMencintai Dengan Ngeyel
Year2022
Duration4:23
File Size4.01 MB
File TypeMP3
Audio Summary44100 Hz, stereo, s16p, 192 kb/s
SourceYouTube Music

Lirik Lagu Woro Widowati - Mencintai Dengan Ngeyel

Ra kabeh sing mbok tresnani
Mbalik nresnani kowe
Tapi kowe tetep ngeyel wae

Piye kabarmu tresnoku sing wingi
Opo pilihanmu wis dadi karepe ati
Yen tak sawang esemmu soyo ilang
Opo kowe ra entuk kebahagiaan

Opo ra kesel atimu
Nutupi roso gengsimu
Opo ra kesel atimu
Merjuangke tresno semu

Ra kabeh sing mbok perjuangke
Kuwi ngerti kowe
Tapi kowe tetep merjuangke de’e

Ra kabeh sing mbok tresnani
Mbalik nresnani kowe
Tapi kowe tetep ngeyel wae

Mbesuk yen kowe uwis ora krungu kabarku
Ngapuranen aku wis tau ngarepke kowe
Begitu dalam nganti aku sadar
Yen tresnomu dudu dinggo aku

Ra kabeh sing mbok perjuangke
Kuwi ngerti kowe
Tapi kowe tetep merjuangke de’e

Ra kabeh sing mbok tresnani
Mbalik nresnani kowe
Tapi kowe tetep ngeyel wae

Mbesuk yen kowe uwis ora krungu kabarku
Ngapuranen aku wis tau ngarepke kowe
Begitu dalam nganti aku sadar

Yen tresnomu dudu dinggo aku
Yen tresnomu dudu dinggo aku
Yen tresnomu dudu dinggo aku