Nella Kharisma - Kimcil Hokya Hokya MP3

Download lagu Nella Kharisma - Kimcil Hokya Hokya MP3 gratis hanya di Pokelagu. Lagi Nella Kharisma - Kimcil Hokya Hokya dirilis di album The Best Nella Kharisma pada tahun 2016 oleh Nella Kharisma. Anda bisa mendownload lagu Nella Kharisma - Kimcil Hokya Hokya MP3 melalui tombol download yang ada dibawah.

TitleKimcil Hokya Hokya
ArtistNella Kharisma
AlbumThe Best Nella Kharisma
Year2016
Duration4:33
File Size4.17 MB
File TypeMP3
Audio Summary44100 Hz, stereo, s16p, 192 kb/s
SourceYouTube Music

Lirik Lagu Nella Kharisma - Kimcil Hokya Hokya

Mendes sifatmu kimcil kuwi celukanmu
Meng modal rupo ayu karo lambemu seng lunyu
Nek golek lanangan milih ninja opo FU
Yen ora keturutan yo mesti wae didupak ndasmu

Aku wis telung sasi suwene aku pedot karo kowe
Ra tau ono kabare wis ora jelas rupane
Jare ora bakal lali jebul nyatane yo endi
Kowe ra tau ngabari seprono tekan saiki

Dienteni ora kroso di sms ora cetho
Jane kowe kuwi menungso opo setan seng tuwo
Rupa ayu ati ngglatak omonganmu jan kepenak
Lambe koyo begal becak omongane mesti mayak

Yen dasare sifatmu kuwi sek gawe mangkel
Ndelok lanangan sek sugih awakmu langsung gatel
Opo meneh seng nggo ninja nek ra kuwi nggo FU
Marai awak ngelu dadi mremen loro untu

Aku wis reti atimu jebule mendes sifatmu
Dimodali ninja FU kowe wis iso jak methu
Nang omah macak krudungan nang njobo koyo bajingan
Oalah cil kimcil tenan

Mendes sifatmu kimcil kuwi celukanmu
Meng modal rupo ayu karo lambemu seng lunyu
Nek golek lanangan milih ninja opo FU
Yen ora keturutan yo mesti wae didupak ndasmu
Pabu

Golek sensasi nang facebook jare okeh bribikane
Padahal kuwi meng tai dan juga tidak berfungsi
Diumumke lewat dinding padahal itu gak penting
Dikiranya gue ngefek sorry aja gue cuek

Loe itu emang cerdik cari muka biar eksis
Mestinya eh lo ngaca dirimu itu siapa
Tampang cuma cari muka
Ini mulut mulut gue biar jelek tapi kece

Mendes sifatmu kimcil kuwi celukanmu
Meng modal rupo ayu karo lambemu seng lunyu
Nek golek lanangan milih ninja opo FU
Yen ora keturutan yo mesti wae didupak ndasmu
Pabu

Mendes kuwi cen gayamu kimcil kuwi julukanmu
Meng paitan rupo karo lambemu sek lunyu
Nek dideloke rupamu yen pancen unyu-unyu
Basan wes kenal njero sifatmu kayak asu

Yo caramu koyo ngono waton jeplak langsung minggat
Ra mikirke aku sopo saiki ngejak suloyo
Jane aku ki yo monggo nek arep minggat karepmu
Seng penting aku wes ngerasakke barangmu itu

Mendes sifatmu kimcil kuwi celukanmu
Meng modal rupo ayu karo lambemu seng lunyu
Nek golek lanangan milih ninja opo FU
Yen ora keturutan yo mesti wae didupak ndasmu

Mendes sifatmu kimcil kuwi celukanmu
Meng modal rupo ayu karo lambemu seng lunyu
Nek golek lanangan milih ninja opo FU
Yen ora keturutan yo mesti wae didupak ndasmu

Mendes sifatmu kimcil kuwi celukanmu
Meng modal rupo ayu karo lambemu seng lunyu
Nek golek lanangan milih ninja opo FU
Yen ora keturutan yo mesti wae didupak ndasmu
Pabu