Fendik Adella - Kuli Bangunan MP3

Download lagu Fendik Adella - Kuli Bangunan MP3 gratis hanya di Pokelagu. Lagi Fendik Adella - Kuli Bangunan dirilis di album Kuli Bangunan pada tahun 2022 oleh Fendik Adella. Anda bisa mendownload lagu Fendik Adella - Kuli Bangunan MP3 melalui tombol download yang ada dibawah.

TitleKuli Bangunan
ArtistFendik Adella
AlbumKuli Bangunan
Year2022
Duration6:50
File Size6.26 MB
File TypeMP3
Audio Summary44100 Hz, stereo, s16p, 192 kb/s
SourceYouTube Music

Lirik Lagu Fendik Adella - Kuli Bangunan

Telung tahun aku kenal koe
Hubungane pada ragede
Bapak ibu kabeh wes setuju
Kepingin due mantu aku

Koe seneng aku yo seneng
Podo podo duene tresno
Sumpah janji ning pinggir kali
Nangin saiki koe sing ngingkari

Tak belani dek kerja bangunan
Ora peduli panas lan ujan
Tak belani dek kerja bangunan
Demi tresno marang sliramu

Aku ora ngono koe arep ngono
Tego teman koe ningalno aku
Aku ora nyono koe arep ngono
Tego teman koe ningalno aku

Telung tahun aku kenal koe
Hubungane pada ragede
Bapak ibu kabeh wes setuju
Kepingin due mantu aku

Koe seneng aku yo seneng
Podo podo duene tresno
Sumpah janji ning pinggir kali
Nangin saiki koe sing ngingkari

Tak belani dek kerja bangunan
Ora peduli panas lan ujan
Tak belani dek kerja bangunan
Demi tresno marang sliramu

Aku ora ngono koe arep ngono
Tego teman koe ningalno aku
Aku ora nyono koe arep ngono
Tego teman koe ningalno aku

Telung tahun aku kenal koe
Hubungane pada ragede
Bapak ibu kabeh wes setuju
Kepingin due mantu aku

Koe seneng aku yo seneng
Podo podo duene tresno
Sumpah janji ning pinggir kali
Nangin saiki koe sing ngingkari

Tak belani dek kerja bangunan
Ora peduli panas lan ujan
Tak belani dek kerja bangunan
Demi tresno marang sliramu

Aku ora ngono koe arep ngono
Tego teman koe ningalno aku
Aku ora nyono koe arep ngono
Tego teman koe ningalno aku