Denny Caknan - Kok Iso Yo (feat. Bagus Guyon Waton) MP3

Download lagu Denny Caknan - Kok Iso Yo (feat. Bagus Guyon Waton) MP3 gratis hanya di Pokelagu. Lagi Denny Caknan - Kok Iso Yo (feat. Bagus Guyon Waton) dirilis di album Kok Iso Yo pada tahun 2022 oleh Denny Caknan. Anda bisa mendownload lagu Denny Caknan - Kok Iso Yo (feat. Bagus Guyon Waton) MP3 melalui tombol download yang ada dibawah.

TitleKok Iso Yo (feat. Bagus Guyon Waton)
ArtistDenny Caknan
AlbumKok Iso Yo
Year2022
Duration6:19
File Size5.78 MB
File TypeMP3
Audio Summary44100 Hz, stereo, s16p, 192 kb/s
SourceYouTube Music

Lirik Lagu Denny Caknan - Kok Iso Yo (feat. Bagus Guyon Waton)

Kok iso yo?
Kok tegel yo?
Opo salahku?
Ning endi luputku?

Wong sing ra sepiro
Koyo aku iki
Masalah asmoro, mung kebagian loro

Ditinggal lungo, alesan ra cetho
Mergo ngaboti tresno anyarmu sing liyo
Gusti, tulung paringono
Ati sing kuat (ati sing kuat)
Kanggo ngadepi asmoro ugal-ugalan

Wayah mongso udan teko (wayah mongso udan teko)
Howo adhem featuring-an loro
Durung siap nompo kenyataan
Kowe disanding wong liyo

Durung nganti garing lorone atiku
Uwis mbok tambahi kenyataan nggo ngadepi
Sliramu saiki disanding wong liyo

Tau nekat ku mencintaimu
Nanging kowe malah milih ngeboti tresno liyane
Ternyata aku dudu siji-sijine

Kok iso yo? (Kok iso yo?)
Kok tegel yo? (Kok tegel yo?)
Wong koyo aku
Masalah asmoro, mung kebagian loro

Tibo wayah mongso udan teko
Howo adhem featuring-an loro
Durung siap nompo kenyataan
Kowe disanding wong liyo

Durung nganti garing lorone atiku
Uwis mbok tambahi kenyataan nggo ngadepi
Sliramu saiki disanding wong liyo

Tau nekat ku mencintaimu
Nanging kowe malah milih ngeboti tresno liyane
Ternyata aku dudu siji-sijine

Kok iso yo?