Denny Caknan & Happy Asmara - Satru 2 MP3

Download lagu Denny Caknan & Happy Asmara - Satru 2 MP3 gratis hanya di Pokelagu. Lagi Denny Caknan & Happy Asmara - Satru 2 dirilis di album Satru 2 pada tahun 2022 oleh Denny Caknan & Happy Asmara. Anda bisa mendownload lagu Denny Caknan & Happy Asmara - Satru 2 MP3 melalui tombol download yang ada dibawah.

TitleSatru 2
ArtistDenny Caknan & Happy Asmara
AlbumSatru 2
Year2022
Duration6:41
File Size6.12 MB
File TypeMP3
Audio Summary44100 Hz, stereo, s16p, 192 kb/s
SourceYouTube Music

Lirik Lagu Denny Caknan & Happy Asmara - Satru 2

Wes tak pupuk winihe katresnanku, kanggo awakmu
Dungoku tuku lemu urip ayem kanggo senengmu

Aku percoyo winih tresnamu, nandes mancep ing atiku
Opo kurang leh ku ngerteni karepmu
Aku yo wis ora nglirik liyane
Nek kangen ngomong kangen, rasah tukaran aE
Mbok di eman eman hubungane

Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati
Mbok ojo satru satru ae sayangku
Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo
Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu

Aku ngenteni, aku ngertenimu huooo
Huoo... opo kurang lehku, ngerteni karepmu
Aku yo wis ora nglirik liyane
Nek kangen ngomong kangen, rasah tukaran ae
Mbok di eman eman hubungane

Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati
Mbok ojo satru satru ae sayangku
Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo
Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu

Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati
Mbok ojo satru satru ae sayangku
Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo
Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu