Download Lagu Yeni Inka Kere Munggah Bale Mp3

Admin/ July 8, 2022/ Musik

Berikut ini Link Download Lagu Yeni Inka Kere Munggah Bale Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Kere Munggah Bale tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Kere Munggah Bale Yeni Inka’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Yeni Inka.

Video klip lagu ‘Kere Munggah Bale’ yang di bawakan Yeni Inka telah diunggah oleh akun DC. PRODUCTION pada 8 Juli 2022.

Berikut Video Klip Link download lagu Yeni Inka Kere Munggah Bale Mp3.

Shortcode

Lirik Lagu Yeni Inka Kere Munggah Bale

Mas Parno, sayang Saiki aku wis penak tenan Sandhang pangan ra kekurangan Mergo saiki wis dadi biduan Mas Parno, sayang Gayaku wis koyo wong gedongan Mulo saiki wis ra kelingan Karo kowe sing ndadekke biduan Aku eling Mbiyen pancen dodol sego kering Bareng saiki jenengku kondang Aku njur lali karo kahanan Aku eling Mbiyen pancen dodol sego kucing Tapi saiki dadi wong gedhe Mergo koyo kere munggah bale Mas Parno, sayang Senajan aku wis ora kelingan Tulung aku didongaake Mugo-mugo ra bakal dadi kere

Share this Post