Farel Prayoga Dalan Liyane

Admin/ October 27, 2022/ Musik

Berikut ini Link Download Lagu Farel Prayoga Dalan Liyane Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Tirani tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Dalan Liyane Farel Prayoga’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Farel Prayoga.

Video klip lagu ‘Dalan Liyane’ yang di bawakan Farel Prayoga telah diunggah oleh akun Aneka Safari Record pada 27 Oktober 2022.

Berikut Video Klip Link download lagu Farel Prayoga Dalan Liyane Mp3.

Download Disini

Lirik Lagu Farel Prayoga Dalan Liyane

Sopo sing kuat nandhang kahanan Sopo seng ora kroso kelangan Ditinggal pas sayang sayange Pas lagi jeru jerune, kowe milih dalan liyane Sopo sing kuat ditinggal lungo Sopo sing atine ora loro Kenangan sing wis tak lakoni Tak simpen ning njero ati Dewe wes ra dadi siji Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati Pesenku mung siji, sing ngati-ati Isoku mung mendem esuk tekan sonten Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten Yowes ben mung tak pendem roso Sing ono ing njero dodo Tetep tak dongakno mugo urip mulyo Isoku mung nyuwun mugo ora getun Cekap semanten maturnuwun

Share this Post