Download Lagu Difarina Indra Nglilakne Kowe Mp3

Admin/ June 21, 2022/ Musik

Berikut ini Link Download Lagu Difarina Indra Nglilakne Kowe Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Nglilakne Kowe tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Nglilakne Kowe Difarina Indra’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Difarina Indra.

Video klip lagu ‘Nglilakne Kowe’ yang di bawakan Difarina Indra telah diunggah oleh akun Ageng Music Official pada 21 Juli 2022.

Berikut Video Klip Link download lagu Difarina Indra Nglilakne Kowe Mp3.

Lirik Lagu Difarina Indra Nglilakne Kowe

Lungo o aku wis lilo

Timbang kowe ning kene mung gawe loro

Wis marem rasamu kelakon ngremuk atiku

Aku pancen ra pantes kanggo awakmu

Pancen mlarat bondo pancen aku wong ra ndue

Nanging opo salah yen aku nresnani kowe

Yen pancen ra tresno ngopo ra kondo biyen biyene

Opo seneng yen gawe loro atiku, mung gawe tatu

Ucapmu dek wingi tak eling teko seprene

Susah seneng jarene ora arep ninggalke

Nanging nyatane koe wis gandeng karo liyane

Tego atimu ninggal ake aku Lungo o aku wis lilo

Timbang kowe ning kene mung gawe loro

Wis marem rasamu kelakon ngremuk atiku

Aku pancen ra pantes kanggo awakmu

Ucapmu dek wingi tak eling teko seprene

Susah seneng jarene ora arep ninggalke

Nanging nyatane koe wis gandeng karo liyane

Tego atimu ninggal ake aku Lungo o aku wis lilo

Timbang kowe ning kene mung gawe loro

Wis marem rasamu kelakon ngremuk atiku

Aku pancen ra pantes kanggo awakmu Lungo o aku wis lilo

Timbang kowe ning kene mung gawe loro

Wis marem rasamu kelakon ngremuk atiku

Aku pancen ra pantes kanggo awakmu

Share this Post